VM Supermodel Summer CampSzeretnél a világ divatfővárosainak a kifutóin dolgozni? Szeretnél a világ vezető divatmagazinjainak a hasábjain tündökölni? Szeretnél vezető divatmárkák arca lenni?

Itt az egyedülálló lehetőség!

2009 és 2012 között ügynökségünk elindított egy saját szervezésű modellversenyt VM Supermodel néven, melynek döntőjére évente 10-15 top ügynökség érkezett a világ legfontosabb divatfővárosaiból számos topmodell karrierjét elindítva ezzel és egyedüli magyar modellversenyként, amelyre személyesen Budapestre utazott és beszámolt a világ legfontosabb divatblogja, az amerikai Models.com is ...

2013-ban elfogadtuk az Elite Model Look magyarországi megrendezésére vonatkozó felkérést és 3 éven keresztül cégünk volt a nemzetközi versenysorozat magyarországi lícensztulajdonosa, melynek rögtön első évében minden idők legnagyobb magyar sikerét elérve 3. helyen végeztünk Baczay Dalmával a shenzeni világdöntőn.

2016-ban úgy döntöttünk nem vállaljuk tovább a verseny magyarországi lebonyolítását és 3 sikeres évet követően búcsút intettünk az Elite Model Looknak, hogy visszatérhessünk a korábbi sikersztorihoz, a Valentine Supermodelhez, mely sokkal nagyobb kreatív szabadságot ad nekünk a szervezésben, valamint sokkal több külföldi top ügynökség bevonását teszi lehetőve, nem beszélve arról a tényről, hogy minden szakmai statisztika alapján még mindig a Valentine Supermodel a legsikeresebb magyar modellverseny az elmúlt 10 év eredményei alapján!

A 2016-os évtől kezdve a verseny átalakult egy nyári modelltáborrá, mely során 5 napon keresztül Magyarország vezető divatszakemberei, fotósok, sminkesek, fodrászok, stylistok, személyi edző, dietetikus, valamint a modellügynökségek szakemberei segítik a lányok felkészülését, mely során átalakítják a kiválasztott lányokat, kihozva belőlük a maximumot, és nem mellékesen teljesen ingyenesen olyan induló portfólió albumot készítenek nekik, amellyel a tábor után azonnal el tudnak indulni a nemzetközi piacokon a világhír felé vezető úton.

Jelentkezz és légy TE a következő szupermodell!

Jelentkezek

A sikerre pedig legyen elég garancia a VM Model nemzetközi modellkarrier építés terén elért eddigi számos referenciája, az elmúlt évek versenyein elindult lányok azóta elért eredményei.

A VM Supermodel olyan topmodelleket indított el a pályán, mint:
- a 2014-ben a Glamour Women of the Year-en az ÉV MODELL-jének választott (többek között Calvin Klein exclusive modell) Kondás Kata,
- a DIOR, Valentino és Dolce&Gabbana modell Sáfrán Bogi
- a 2016-os Saint Laurent exclusive modell Drenyovszki Anett
- a 2017-es év nagy szenzációja, az élete első szezonján rögtön a Burberry kifutóján debütált és azóta többek között Christian Dior, Jil Sander, KENZO és John Galliano kifutóján -mindössze 16 évesen- végigvonult Szilágyi Csepi, aki egyébként a 2016-os nyári modelltáborunkon kezdte karrierjét.
- és ugyancsak a 2016-os VM Supermodel Summercampen indult a 2018-as év legnagyobb sikersztorija is: A 2018 februárjában szintén élete első szezonján 16 évesen berobbano Nagy Evelyn, aki olyan divatházak kifutóin szerepelt, mint PRADA, Versace, Givenchy, DIOR, Valentino, Dolce&Gabbana, Hugo Boss, Victoria Beckham, vagy Michael Kors. Evelyn összesen 21 showval zárta a 2019 szeptemberi szezont és azóta a világ legrangosabb modell portálja, az amerikai Models.com beválasztotta a VILÁG 10 legsikeresebb és legérdekesebb uj arca közé, majd bekerült a HOT LIST-be is. 18 éves születésnapja előtt már olyan divatházak kampányait fotózta, mint ZARA, Dior, Valentino, CELINE, vagy Coach.

Interjú Nagy Evelynnel az RTL klub FOKUSZ című műsorából:
http://rtl.hu/rtlklub/fokusz/17-eves-a-legujabb-magyar-szupermodell-nagy-evelin

Interjú Szilágyi Csepivel a Duna Televízió Divat és Design című műsorából:
https://www.facebook.com/divatesdizajn/videos/1416655025136195/

Cikk a 2016-os nyári modelltáborunkról az ELLE Magazinbol:
http://elle.hu/divat/2017/05/10/modelltabor-jelentkezz-te-is/

Interjú a Marie Claire magazinból Szilágyi Csepivel a 2016-os nyári táborból:
http://marieclaire.hu/Divat/2017/05/04/Elkepeszto-tempoban-a-vilaghirnev-fele-interju-Szilagyi-Csepi-modellel

Videók a 2019-es felkészítő táborunkról:

Videók a 2018-es felkészítő táborunkról:

Videók a 2017-es felkészítő táborunkról: